Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societăţi sunt subordonate Ministerului Turismului. Iată câte sunt în judeţul Constanţa şi cine le conduce!

ro

06 Jun, 2019 00:00 2587 Marime text
Ministerul Turismului, condus în momentul de faţă de către Bogdan Trif (foto), are 15 operatori economici în portofoliu, iar potrivit datelor furnizate de portalul ministerului, majoritatea acestor structuri au activitate la malul mării.
 
Prima societate este Litoral SA, cu sediul social în staţiunea Mamaia, unde Ministerul Turismului are o cotă de participaţie de 82,27%. Directorul general este Florentina Daniela Mastromarino, iar din CA mai fac parte Veronica Dănuţa Georgescu şi Lucian Lungoci.
 
Mamaia SA are sediul social tot în staţiunea Mamaia, iar ministerul are o cotă de participaţie de 95,56%. Director este Mariana Ancuţa Ion, iar din CA fac parte Mihaela Rămulescu, Carmen Viorica Bălan şi Mirabela Elena Isac.
 
La Neptun Olimp SA, cu sediul social în Neptun, judeţul Constanţa, cota de participaţie a ministerului este de 52,21%. Director este Cătălin Mihail Caracostea, iar din CA fac parte: George Bogdan Borună, Mihuţ Năstăsache, Ionela Stoian, Dragoş Călin şi Ramona Zena Petcu.
 
Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră este o societate din Mangalia, la care ministerul are o cotă de 0,089%. Preşedinte este Georgiana Narcisa Moşoiu, iar vicepreşedinte este Victor Frunză. În CA se află Dobrin Mielu, Florin Dănuţ Buzatu şi Călin Dragoş.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii