Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce schimbări s-au făcut în societatea în care este asociată fiica omului de afaceri Liviu Bamburic

ro

28 Sep, 2018 00:00 2998 Marime text
Faur-Alexandru Laslo, Adela Roxana Bamburic, Andreea Ioana Dumitru, Adela Dana Hiriscău, Adina Mihaela Bamburic, Raul Daniel Jula, Nicolae Doga, asociaţi cu o participaţie de 100% la capitalul social al SC New Sand SRL din Cluj-Napoca, s-au întrunit pe data de 4 iulie în Adunare Generală.
În acest context, s-a decis aprobarea schimbării sediului social conform contractului de închiriere nr. 35/14.05.2018 încheiat cu SC Coratim SRL. Decizia AGA New Sand SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Adela Roxana Bamburic este fiica omului de afaceri Liviu-Dorin Bamburic. Cunoscutul afacerist constănţean a fost victima unei tentative de asasinat în 2008, medicii fiind nevoiţi atunci să scoată din corpul lui nu mai puţin de şapte gloanţe. Numele lui Bamburic este cunoscut şi judecătorilor constănţeni, în primă fază din cauza agresorilor lui, care au fost prinşi şi judecaţi, dar şi din cauza unei probleme pe care acesta o avea cu Primăria şi Consiliul Local Constanţa.
 
În anul 2008, Liviu Bamburic a acţionat în instanţă administraţia locală constănţeană, cerând judecătorilor să oblige cele două instituţii să dispună întocmirea şi emiterea unei facturi fiscale, după ce omul de afaceri a participat şi a câştigat, la 22.11.2007, licitaţia pentru două terenuri de pe strada Renaşterii, lot 15 şi 13, în suprafaţă de 723,60 metri pătraţi, respectiv 620,73 metri pătraţi. Bamburic a vrut să facă afaceri şi în comuna Băiţa, din judeţul Hunedoara, unde a încercat să se ocupe de mineritul în zona fostelor exploataţii Troiţa - Bolcana, concesionând acolo o parcelă de 16 hectare.
 
Din 2010, New Mineral Procesing SRL, firma administrată de Bamburic, a fost implicată în afaceri cu zgură plumboasă în Baia Mare. Materia primă era furnizată de colosul Romplumb SA Baia Mare, iar printr-un contract de participaţiune cu o altă societate - Bavna Fer -, firma lui Bamburic procesa zgura pe fosta platformă IMMUM, în vederea valorificării acesteia.
 
Citeşte şi:
 
Printre creditori - Liviu Bamburic Reorganizarea New Mineral Procesing SRL, votată cu majoritate de voturi

 
Liviu Dorin Bamburic a luat doi ani! Cu suspendare. Interdicţii (document)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii