Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce s-a discutat la Colegiul Prefectural Prefectul, anunţat că un club din Mamaia a fost amendat, iar un restaurant, închis (galerie foto)

ro

06 May, 2016 00:00 2749 Marime text


Ieri, reprezentanţii instituţiilor deconcentrate s-au întâlnit la o nouă şedinţă a Colegiului Prefectural. La eveniment au participat reprezentanţi ai DSVSA Constanţa, ai DSP Constanţa, ai APM Constanţa, ai ABADL Constanţa, ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa. Şedinţa a fostprezidată de prefectul Adrian Nicolăescu. La Colegiul Prefectural au fost prezentate şi următoarele informări:
  • raportul privind rezultatul verificărilor efectuate şi al măsurilor impuse prin actele de reglementare şi procesele-verbale de control pe linia salubrizării localităţilor, a cursurilor de apă şi a malurilor acestora;
  • implementarea sistemului integrat de mediu în procedura de autorizare a agenţilor economici;
  • monitorizarea siturilor contaminate/potenţial contaminate, prezentarea situaţiei reactualizate privind siturile potenţial contaminate de la nivelul judeţului Constanţa, proiecte având ca obiectiv reducerea suprafeţelor siturilor contaminate;
  • informare privind modul în care s-au desfăşurat acţiuni de control în minivacanţa de 1 Mai de către DSVS Constanţa, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi DSP Constanţa;
  • informare referitoare la stadiul de avizare a planurilor parcelare şi înscrierea titlurilor de proprietate la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa. 
Directorul DSVSA Constanţa, Geronimo Brănescu, a ţinut să precizeze că în perioada 25 aprilie - 2 mai echipele mixte, compuse din reprezentanţi ai DSVSA Constanţa, DSP Constanţa şi CJPC Constanţa, au efectuat 58 de controale. Echipele au efectuat controale pe trei zone de interes turistic, respectiv Constanţa -Mamaia, Eforie - Costineşti - Techirghiol şi Mangalia - 2 Mai - Vama Veche. Pentru neconformităţile constatate au fost aplicate două amenzi în valoare de 2.600 de lei şi trei avertismente, iar activitatea unui restaurant din Mamaia a fost suspendată.
 
„Un club din Mamaia a fost amendat cu 2.000 de lei, iar o unitate comercială din Eforie Nord, cu 600 de lei. De asemenea, activitatea unui restaurant din Mamaia a fost suspendată. Restaurantul a fost închis din cauza depozitării necorespunzătoare a produselor alimentare, iar unitatea din Eforie Nord, pentru neetichetarea corectă a produselor“, a declarat Geronimo Brănescu, directorul DSVSA Constanţa. Acesta a refuzat să ne dezvăluie şi numele restaurantului închis.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii