Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce înseamnă să vezi emisiunile la o rablă de televizor Tragedie într-o familie musulmană

ro

16 Dec, 2013 00:00 2117 Marime text
Tragedie fără margini în localitatea Castelu. Un băiat de doi ani şi jumătate a decedat carbonizat într-un incendiu care a cuprins locuinţa familiei Mustafa. Sora lui, în vârstă de un an şi jumătate a suferit arsuri pe 50% din suprafaţa corpului şi este în stare gravă. Micuţa a fost scoasă din foc de bunicul său, care a suferit şi el arsuri.
 

Fata a fost transportată la Spitalul Judeţean din Constanţa. Iniţial, medicii au vrut să o transfere cu un elicopter la un spital din Bucureşti, însă din cauza ceţii foarte dense din Capitală, aparatul de zbor nu a mai realizat transferul. „Condiţiile meteo sunt deosebite şi dificile, aşa că dacă elicopterul nu poate să se ridice, atunci transportul se va face pe cale terestră. Din păcate, asta este limitarea elicopterelor atunci când sunt condiţii meteo defavorabile. Cu siguranţă că micuţa urmează să fie adusă în Bucureşti. Dacă ceaţa va persista, va fi transportată cu o maşină de terapie intensivă.

Cel mai probabil, i se vor face primele investigaţii în Constanţa, după care va fi adusă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală", a declarat la România TV secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, micuţii erau singuri în casă, lăsaţi nesupravegheaţi de mama lor. Incendiul a fost provocat de un scurt-circuit la televizor şi a distrus două camere ale casei. Una în proporţie de 100%, iar cealaltă – de 25%. Familia este cunoscută în comună ca fiind una cu situaţie materială precară.
 
Tragedie, trasă la indigo
 
Reamintim că la începutul anului, mai exact pe 17 ianuarie 2013, trei fete au decedat într-un incendiu. Tragedia a avut loc la Nicolae Bălcescu. Cele mici aveau între 3 şi 5 ani. Părinţii se aflau în curte. Din câte se pare, copilele erau în camera din care a pornit focul. Salteaua pe care se aflau copilele era din paie. În urma cercetărilor specifice s-a stabilit că focul a fost provocat de jarul din sobă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii