Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii s-au luat în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu

ro

14 Mar, 2017 18:35 1378 Marime text
În urma Adunării Generale a Acţionarilor Societăţii Naţionale „Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu – Constanţa” din data de 1 februarie 2017, au fost luate o serie de hotărâri importante.
 
În primul rând, membrii Adunării Generale a Acţionarilor au amânat reînnoirea mandatelor membrilor Consiliului de Administraţie. De asemenea, au amânat aprobarea Proiectului de Buget de Venituri şi Cheltuieli aferent anului 2017, până la elaborarea şi aprobarea Legii bugetului de stat pentru anul 2017.
 
Totodată, membrii Adunării Generale a Acţionarilor au aprobat organizarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie al societăţii de către autoritatea tutelară, respectiv Ministerul Transporturilor.
 
În altă ordine de idei, au aprobat forma şi conţinutul contractului de administrare al lui Stelian-Bogdan Mândrescu, în calitate de administrator provizoriu, în cadrul Consiliului de Administraţie. În acest context, precizăm că, în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor din data de 16 decembrie 2016, se luase act de decizia de revoare a lui Toader Dan din funcţia de membru provizoriu în Consiliul de Administraţie.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii