Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au luat membrii Consiliului de Administraţie al societăţii ARGUS S.A

ro

16 Sep, 2021 13:09 1671 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia nr. 21 din data de 1 iulie 2021 a Consiliului de Administraţie al societăţii ARGUS S.A.
Având în vedere voturile membrilor C.A. exprimate şi consemnate în procesul verbal încheiat la data de 01.07.2021, hotărăşte:

Articolul 1

Membrii Consiliului de Administraţie au luat act de cererea de încetare din motive personale, a mandatului de director general al domnului Niculescu Emilian Mihai, începând cu data de 01.07.2021.

Membrii Consiliului de Administraţie cu unanimitate de voturi, aprobă cererea de încetare a mandatului de director general a lui Niculescu Emilian Mihai, începând cu data de 01.07.2021.

Articolul 2

Membrii Consiliului de Administraţie în unanimitate aprobă numirea în funcţia de director general al societăţii ARGUS - S.A., a lui Radu Dorel, începând cu data de 01.07.2021 şi încheierea contractului de mandat pentru perioada 01.07.2021-30.06.2024.

Articolul 3

Membrii Consiliului de Administraţie cu unanimitate de voturi aprobă contractul de mandat în forma prezentată, începând cu data de 1.07.2021 pentru o perioadă de 3 ani.

Articolul 4

Se împuterniceşte administratorul Popescu Florentina, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie pentru a încheia, semna şi înregistra contractul de mandat în forma aprobată cu Radu Dorel.

Se împuterniceşte doamna Popescu Florentina, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al ARGUS - S.A., pentru îndeplinirea tuturor formalităţilor necesare pentru înregistrarea la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanța, referitoare la înregistrarea reprezentantului legal al societăţii, cu posibilitatea de substituire.

Articolul 5

Începând cu data de 01.07.2021 se stabilesc persoanele, care vor avea drept de semnătură în bancă după cum urmează:
  • Semnătura I - director general - Radu Dorel,
  • Semnătura I - director financiar - Zamfir Mihaela
  • Semnătura II - contabil şef - Trandafir Valentina
  • Semnătura II - şef serviciu - Dumitrescu Cristina.
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii