Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate în şedinţa Adunării Generale a CN APM Constanţa

ro

15 Sep, 2018 00:00 1618 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa s-a întrunit în şedinţă la data de 13 august 2018, la sediul Ministerului Transporturilor, fiind convocată de acţionarul Ministerul Transporturilor la data de 10 iulie.
 
Acţionarii participanţi la şedinţă sunt deţinătorii unui număr total de 10.632.514 acţiuni, reprezentând 80% din numărul total de acţiuni emise de către companie, respectiv: acţionarul Staul Român, prin Ministerul Transporturilor, acţionar deţinător al unui număr de 10.632.514 acţiuni, reprezentând 80% din capitalul social, împuternicit prin Georgeta Magdalena Bratu şi Mirela Delia Cebanu-Ştefănescu.
 
Acţionarul Fondul Proprietatea, deţinător al unui număr de 2.658.129 de acţiuni, reprezentând 20% din capitalul social, a votat prin corespondenţă.
 
Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte. Primul punct a vizat prelungirea cu o perioadă de două luni a mandatului Elenei Petraşcu, al lui Traian Panait şi al Silviei Popeangă, având funcţii de membri provizorii în Consiliul de Administraţie, începând cu data expirării mandatului provizoriu. Ca urmare, componenţa Consiliului de Administraţie va fi: Dan Nicolae Tivilichi, Gabriela Murgeanu, Daniel Naftali, Elena Petraşcu, Mirela Florenţa Matichescu, Traian Panait şi Silvia Popeangă.
 
A mai fost aprobat nivelul de asigurare pentru răspunderea profesională, cumulat pentru toţi administratorii CN APM SA Constanţa. Astfel s-a decis ca acesta să fie menţinut la valoarea din anii anteriori, respectiv în suma de 7.000.000 de euro.
 
A fost aprobată semnarea de către reprezentanţii Ministerului Transporturilor, în numele acţionarului, a actului adiţional la contractul de mandat cu membrii consiliului de administraţie cărora li se prelungeşte mandatul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii