Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate în AGOA societății Mamaia SA. Cine sunt cei numiți în funcția de administrator provizoriu

ro

18 Feb, 2018 16:39 1475 Marime text
Adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii Mamaia - S.A., legal şi statutar întrunită, în şedinţa din data de 04.01.2018, prima convocare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990, republicată, modificată şi completată, precum şi a procesului-verbal de şedinţă, asupra ordinii de zi, hotărăşte:
 
Articolul 1
Se revocă din consiliul de administraţie al Societăţii MAMAIA - S.A., Veronica Dănuța Georgescu şi Florentin Cotorobai, ca urmare a expirării mandatului acordat.
 
Articolul 2
Se revocă din funcţia de administrator Florentina Marilena Ioan, ca urmare a demisiei.
 
Articolul 3
Se numeşte administrator provizoriu, Veronica Dănuța Georgescu
 
Articolul 4
Se numeşte administrator provizoriu, Florentin Cotorobai
 
Articolul 5
Consiliul de administraţie al Societăţii MAMAIA - S.A. are, începând cu data prezentei hotărări AGOA, următoarea componenţă:
— RALUCA SPINOCHE;
— GEORGESCU VERONICA DANUTA;
— COTOROBAI FLORENTIN.
 
Articolul 6
În contextul prevederilor OUG 109/2011, cu modificările şi completările ulterioare, durata mandatului administratorilor provizorii neexecutivi Veronica Dănuța Georgescu şi Florentin Cotorobai, este de 4 luni de la data numirii, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pănă la maximum 6 luni, ce a fost stabilită în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, cu modificările şi completările ulterioare;
 
Articolul 7
Se aprobă majorarea indemnizaţiilor brute ale administratorilor executivi şi neexecutivi existente la nivel de societate, astfel încât indemnizaţiile nete ale administratorilor executivi şi neexecutivi să rămănă la nivelul indemnizaţiilor nete din luna decembrie 2017. Cuantumul indemnizaţiei fixe a administratorilor provizorii neexecutivi şi a celor executivi a fost stabilit în cadrul AGOA societăţii din data de 30.06.2017. În situaţia abrogării OUG nr. 79/2017 şi OUG nr. 82/2017 indemnizaţille brute anterior majorate ale administratorilor executivi şi neexecutivi revin de drept, fără a fi necesară o aprobare a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, la nivelul lunii decembrie 2017.
 
Articolul 8
Se aprobă numirea în calitatea de auditor extern, a Societăţii Smart Contab - S.R.L., în vederea auditării situaţiilor financiare aferente anului 2017.
 
Articolul 9
Se mandatează directorul general al societăţii sau un reprezentat al societăţii de a efectua formele de publicitate, de înregistrare şi de ducere la îndeplinire a prezentei hotărării AGOA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii