Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce buget pune la bătaie Consiliul Judeţean Constanţa pentru igienizarea unui teren?

ro

11 Apr, 2018 00:00 1779 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa organizează licitaţie pentru achiziţia de „Servicii pentru degajare şi transport gunoi, igienizare şi curăţare teren la Centrul şcolar pentru educaţie Inclusivă «Delfinul» Constanţa“. Potrivit anunţului administraţiei judeţene, serviciile se vor presta pe terenul din strada Semănătorului nr. 8, aferent Şcolii Ajutătoare nr. 1 Constanţa, şi vor consta în igienizarea şi curăţarea de deşeuri, moloz şi alte materiale, degajarea şi transportul gunoiului.
 
Operatorii economici interesaţi pot posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea Catalogul produse/servicii/lucrări. Pot participa toţi operatorii economici nteresaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP (SICAP). Ofertantului câştigător i se va solicita, până la semnarea contractului, prezentarea certificatului constatator emis de ONRC, din care să rezulte că poate realiza activităţile care fac obiectul contractului, valabil la data depunerii ofertei.
 
Criteriul de atribuire: preţul cel mai scăzut.
Termenul de execuţie a serviciilor este de cinci zile lucrătoare de la data emiterii notei de comandă. Perioada de valabilitate a ofertei: 60 de zile. Termenul-limită de depunere a ofertelor: 17.04.2018, ora 12.00. Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele pe adresa de e-mail licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, conform Formularului 1, în care se va preciza obiectul achiziţiei. Valoarea maximă estimată a achiziţiei este de 7.000 de lei fără TVA.
 
Menţionăm că o licitaţie similară pentru acest obiectiv a fost anulată recent, deoarece nu a fost depusă nicio ofertă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii