Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri constănţeni

ro

23 Jul, 2019 09:56 1253 Marime text
























La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vulturului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22.55, poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Săcele, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Eforie Nord, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Eforie Sud, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, în stațiunea Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii