Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au decis acționarii de la Omnia Europe SA, în legătură cu accesarea unui credit de 15 milioane de euro

ro

28 Oct, 2021 00:00 3854 Marime text
  • Omnia Europe SA va accesa un credit în sumă de 15.000.000 euro
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată Hotărârea nr. 7 a societății Omnia Europe SA, care s-a întrunit în ședință de Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor.
 
Întrunirea a avut loc pe data de 25 august 2021, la adresa din București, strada C.A. Rosetti, în conformitate cu legislația în vigoare, cu participarea acționarilor reprezentând 100% din capitalul social, și anume Omnia Nișata Sanayi Ve Ticaret Anonim Șikreti, societate din Turcia, reprezentând 99,9883%, reprezentantă legal de Fatih Tosmur, și Fatih Tosmur, cetățean turc, care deține 0,0117% din capitalul social.
 
Pentru accesarea unui credit în sumă de 15.000.000 euro, linie de credit pentru achiziție stoc porumb, cu maturitate 30.11.2022, au aprobat legal și statutar următoarele:
  • Ipotecă mobiliară asupra conturilor și subconturilor deschise sau care vor fi deschise în evidența băncii
  • O scrisoare de confort emisă de către societăți
  • Cesiune de creanțe, cu notificare către principalii clienți, dovada transmiterii notificării prin curier va fi acceptaă
  • Ipotecă mobiliară pe stocurile de porumb finanțate de UniCredit Bank și stocate în localții distincte, cu excepția celor gajate în favoarea altor creditori, cu poliță de asigurare cesionată în favoarea Unicredit Bank, cu o valoare minimă de 17.250.000 euro, trimestrial. Omnia Europe SA va prezenta băncii un raport de evaluare, realizat de un inspector agreat de bancă
  • Soldul limitei de credit va fi acoperit în proporție de 115% cu stocuri gajate și creanțe notificate alocate în favoarea UniCredit Bank – condiție care trebuie verificată lunar
Pe durata contractului de credit ce se va încheia, societatea este de acord și se angajează ca Omnia Europe SA nu va solicita repartizarea profitului obținut sub formă de dividende, fără acordul prealabil scris al băncii și se obligă să prezinte băncii contractele/polițele de asigurare/reasigurare în original pentru bunul sau bunurile care fac parte din garanție.
 
Persoane îndreptățite, responsabile cu banca, cu drept de semnătură individuală sunt:
  • Fatih Tosmur
  • Fatih Koc
  • Akarcali Talat Sahin
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Fabrică de amidon la Medgidia. Proiectul investitorului Omnia Europe SA, în dezbatere publică la APM Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii