Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce asigurări dă ministrul interimar al Justiţiei

ro

11 Feb, 2017 12:12 1455 Marime text
Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, nu renunţă la modificarea Codurilor Penale, însă dă asigurări că modificarile se vor face doar după un dialog amplu cu reprezentanţii sistemului judiciar şi doar în limita deciziilor date de Curtea Constituţională.
 

„O să încerc să vorbesc cu toată lumea, inclusiv cu mediul civic, cu jurnaliștii, cu ONG-urile, asociații ale judecătorilor”, a precizat Ana Birchall, potrivit digi24.ro.

 
Întrebată dacă va ține cont de punctele de vedere ale CSM, ea a răspuns că „punctul de vedere al Guvernului a fost destul de clar și este punctul de vedere care va fi susținut în Parlament, în dezbateri”, făcând astfel referire la OUG 13, care a fost abrogată.
 

„Aveți promisiunea mea că nu o să fac nimic care să împiedice lupta împotriva corupției, e un lucru asumat de Guvern”, a declarat Ana Birchall.

 

„Am venit aici pe o perioadă determinată, cu două două obiective: asigurarea bunului mers al activității curente al ministerului și să îi aduc pe toți la aceeași masă”, a mai spus, potrivit sursei citate, ministrul interimar. 



Sursa foto: Facebook / Ana Birchall
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii