Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA deschide o nouă ediţie TINIMTEX

ro

11 Sep, 2014 00:00 2486 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa deschide ediţia de septembrie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, ce va avea loc în perioada 17 - 21 septembrie. Cel mai mare eveniment de profil din ţară este organizat încă din anul 2000 de CCINA.
 
Producătorii, care prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Constănţenii sunt aşteptaţi la Pavilionul Expoziţional şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral din staţiunea Mamaia, care vor găzdui evenimentul. De la standurile amplasate în Pavilionul Expoziţional vor putea fi achiziţionate îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, lenjerie, articole pentru casă şi decoraţiuni, iar la Centrul de Afaceri Eurolitoral comercianţii vor pregăti, spre vânzare, articole vestimentare din piele şi blană, genţi, încălţăminte şi alte accesorii.

 Târgul poate fi vizitat în perioada 17 - 20 septembrie, în intervalul orar 10.00 - 20.00, iar duminică, 21 septembrie, programul este cuprins între 10.00 şi 16.00.

 Mâine, începând cu ora 11.00, la sediul CCINA, designerul Liliana Turoiu, lector universitar doctor la Departamentul de Modă din cadrul Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, va prezenta câteva trăsături generale ale sezonului toamnă-iarnă 2014/2015 şi tendinţele sezonului primăvară-vară 2015, aşa cum au fost ele reflectate de târgurile şi expoziţiile internaţionale de specialitate din Europa.
Târgul Tinimtex, devenit deja tradiţie pentru Dobrogea, se află la a 61-a ediţie şi atrage de fiecare dată sute de firme din România şi din alte ţări europene precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Ungaria sau Polonia. Prin acest eveniment, CCINA le pune la dispoziţie constănţenilor o gamă completă de produse, acoperind fiecare anotimp şi momentele-cheie din preajma sărbătorilor de iarnă şi de primăvară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii