Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Imagini de la eveniment. CCINA Constanţa premiază performanţa în afaceri. Topul judeţean al societăţilor, la cea de-a XXIV-a ediţie. Cine a ocupat primele locuri (galerie foto)

ro

02 Nov, 2017 19:13 4774 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, organizează, în acestă seară, cea de-a XXIV-a ediţie a Festivităţii Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa 2016”, cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.

Evenimentul are loc la Complexul „Melody” din Mamaia.  Pe acordurile muzicii de jazz, invitaţii sunt întâmpinaţi de de Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) și de Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa.

La acest eveniment exclusivist sunt aşteptaţi peste 400 de oameni de afaceri constănţeni, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi naţionale, reprezentanţi ai Consulatelor străine din România. Sunt prezenți Decebal Făgădău  - primarul Municipiului Constanța, prefectul Ioan Albu,  Nicolae Tivilichi - director CN APMC Constanța, Aurel Papari - președintele Universității Andrei Șaguna, Costin Răsăuțeanu - viceprimarul Constanței, Constantin Dancu, inspectorul șef al IPJ Constanța,  Radu Rusen de la SNC, Florin Cârstocea de la RIG SRL, Mirela Matichescu- administratorul județului.

Conducerea CCINA va premia firmele constănţene situate pe primele trei locuri si va acorda Trofee de excelenta unui numar de 67 de societati care au ocupat, fara intrerupere, primul loc in top-ul judetean in ultimii 5 ani. Topurile judeţene de firme sunt structurate pe şase domenii de activitate: Cercetare - Dezvoltare şi High – Tech; Industrie; Agricultură; Silvicultură, Pescuit, Construcţii; Servicii; Comerţ; Turism.

”Este un eveniment de marcă al CCINA Constanța. Am ajuns iată la o nouă ediție. Încercăm să ținem steagul sus și să vă reprezentăm cu succes. Mai ales că în ultimul timp sunt tot felul de scenarii fiscale. Firmele din topuri reprezintă oglinda economiei. Sunt motoarele economiei naționale. În acest an avem șapte domenii de activitate în top” – spune Mihai Daraban, directorul Camerei de Comerț a României.

 

”Agenții economici au o importanță pentru economia județului, de aceea vă asigur de tot sprijunul meu și al instituției prefectului judetului" a transmis prefectul Ioan Albu.

Și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău a vorbit despre importanța evenimentului. 

"Avem nevoie de parteneri și de un dialog. Din acest an și Primăria Constanța este membru al CCINA. Sunt convins că în acestă sala sunt cei care dau viațăa economiei județului. Creșterea economică din județ se datorează dumneavoastră. Constața este o putere economică și va fi puternică datorită dumneavoastră, oamenii de afaceri" a menționat Decebal Făgădău. 

Directorul CCINA Dănuț Jugănaru prezintă metodologia după care se face acest top.

"Îmi pare rău să aud că mai există voci că CCINA ia bani de la stat. Nu. Noi plătim la fel ca dumneavoastră taxe și impoxite" a dezvăluit Dănuț Jugănaru care a mai precizat că există o comisie de validare a clasamentului.

Premiul de succes a fost oferit pentru Crama Viișoara. Firma care deține Crama Viișoara este Nostalgic SRL și este deținută de Gheorghe Albu, tatăl prefectului Ioan Albu. 

Premiile sunt acordate de președintele Mihai Daraban, primarul Decebal Făgădău, prefectul Ioan Aalbu, Mirela Matichescu -administratorul judetuui și directorul CCINA Dănuț Jugănaru.

Primăria Constanța acordă și ea premii următoarelor societăți: CN APM Constanța, Șantierul Naval SA, Chimpex SA, Socep SA si COMCM Constanța SA. Premiile au fost înmânate de către primarul Decebal Făgădău. 

Din totalul de 26.977 societăţi din judeţul Constanţa, care au depus bilanţurile financiar – contabile pentru anul 2016, au fost selectate pentru „Topul judeţean“, în conformitate cu criteriile cuprinse în metodologia aprobată de Comisia constituită la nivel naţional, un număr de 6.858 societăţi, care au îndeplinit aceste criterii, acoperind cele 7 domenii de activitate economică, divizate în 351 de subdomenii.

LISTA FIRMELOR CLASATE PE LOCUL 1 ÎN TOP ÎN ULTIMII 5 ANI
 
 ECO FIRE SISTEMS SRL
NAVTRON SRL
ROPAMIAL SRL
DURO SRL
ELION IMPORT• EXPORT SRL
SULTAN PRODEXIM SRL
DALGECO CONFECTII TEXTILE SRL
TRANS-BLAN MOROSAN SRL
FLORADI LUX SRL
INAINTE SOCIETATE COOPERATIVA MEȘTEȘUGĂREASCĂ
GEMELLI 2002 SRL
MAGISTRA C&C SRL
STERK PLAST SRL
CELCO SA
TEMPO INVEST SRL
ASFALT DOBROGEA SRL
AL PROMT SRL
ALPROF SA
DA-CONA SRL
PRODIS EST SRL
CERESERV CONSULTING SRL
SMIRNEOS & CO SRL
RIG SERVICE SA
E-DISTRIBUTIE DOBROGEA SA
RAJA SA
TOLIL COMPANY SRL
OIL SIMEX TRADING SRL
UNIFY CO LTD SRL
POLARIS M.HOLDING SRL
OIL DEPOL SERVICE SRL
MAGIC SRL
ENVIROTECH SRL
ECO BIO MAGIC SRL
ESCLUSIV AUTO ENB SRL
TEHNOTRANS FEROVIAR SRL
EUROFER TRANS SRL
ROMAR SHIPPING AGENCY SRL
REGIONAL AIR SERVICES SRL
MAGURA SIL0Z SRL
SUD-EST PRESS SRL
MEDIA EST VISION SRL
EXPLOATAREA DOMENIUL PUBLIC SI PRIVAT RA
DNV GL ROMANIA SRL
NIPPON KAIJI KYOKAI SA JAPON1A SUCURSALA CONSTANTA
CONSIG CONS SRL
CMA SHIPS ROMANIA SRL
STAR SHIPPING SRL
ZIP ESCORT SRL
PROGRES STYLE SRL
ȘANTIERUL NAVAL 2 MAI SA
EUROMATERNA SA
MEDIMAR IMAGISTIC SERVICES SRL
POZ1TRON MEDICAL INVESTIGATION SRL
MEDICAL CERMED SRL
CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES SRL
NS COMERS SRL
PROGRESS CONSULTING SA
AGRITRANS SERVICE INTERNATIONAL SRL
TRITON SRL
PROAGROSERVICE SRL
BLACK SEA SUPPLIERS SRL
XACT CONSULTING SRL
SAFARI EXPRES SRL
STOP SRL
NOVANIS CONF SRL
TURISM, HOTELURI, RESTAURANTE MAREA NEAGRA SA
STIHLL SRL
GRUP PETROL MARINE SA
 
 
Topul celor mai importanți exportatori din județul Constanța, anul 2016
 
SC ROMPETROL RAFINARE SA
DAEWOO MANGALIA HEAVY INDUSTRIES
AMEROPA GRAINS SA
MARIA TRADING SRL
SC AL KASTAL CHARTERING SRL
SC ALNASER SRL
TOLIL COMPANY SRL
UNITED FOR FOUD & LIVESTOCK SRL
BRISEGROUP SRL
SC TAR TRADING DIVISION SRL 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii