Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul Caracal. Marş în Piaţa Constituţiei. Apel pe Facebook făcut de familiile victimelor (video)

ro

11 Jan, 2020 15:16 3026 Marime text

Alexandru Cumpănașu, fost candidat la președinție, a anunțat un protest pentru data de de 11 ianuarie ora 14:00, în fața Parlamentului, alături de familia Alexandrei Măceșanu, din Caracal, scrie romaniatv.net. 

 Se face apel către DIICOT, MAI, JUDECĂTORI, să-şi facă datoria în ancheta Caracal! 

Mamele fetelor dispărute au cerut în genunchi să afle adevărut despre fetele lor, Luiza şi Alexandra.

Alexandru Cumpănașu a ajuns la protestul organizat de el sâmbătă, în Piața Constituției. Câteva zeci de oameni s-au strâns în jurul familiilor. "Peste doua zile se fac 9 luni de cand Luiza a disparut. Suntem aici sa fim alaturi de domnul Cumpanasu, sa fim uniti. Sa cerem adevarul. Ce s-a intamplat cu fetele. Noi stim ca traiesc", a declarat mama Luizei, în timp ce bunicul l-a acuzat pe Klaus Iohannis că a ieşit pe uşa din dos atunci când au fost la Cotroceni.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele ucise de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, a postat, pe Facebook, un mesaj în care îi invită pe români în Piața Constituției, la Marșul Dreptății și al Adevărului. De asemenea, Alexandru Cumpănașu îi indeamnă pe români, în semn de solidaritate, să poarte o banderolă albă la mâna stângă sau un steag alb la mașină. Evenimentul are loc azi, la ora 14:00.

Procurorii au finalizat rechizitoriul în cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar putea fi trimis luni în judecată

''Buna dimineata dragi romani. Alaturi de Teodora, Monica Melencu, bunicul Luizei si multi altii va asteptam astazi in Piata Constitutiei la ora 14:00 pentru Marsul Dreptatii si al Adevarului. Va rugam din suflet in semn de SOLIDARITATE cu cei ce vor participa fizic pe toti ceilalti oriunde mergeti sa purtati o banderola alba la mana stanga sau un steag alb la masina. Ii rog pe toti taximetristii din intreaga tara dar si pe toti romanii care au masina sa puna simbolic pe cursul zilei de astazi pozele celor 2 fete Alexandra si Luiza in geam sau un steag alb ori o banderola alba la una din oglinzile laterale. Orice semn de solidaritate. Pe cei care au pagina de facebook ii rog sa ne fie alaturi prin schimbarea temporara a imaginii de pe facebook cu Alexandra si Luiza. Macar astazi. Eu o voi face imediat. In felul acesta vom arata ca poporul roman este SOLIDAR si lupta pentru viitorul copiilor nostri, pentru siguranta lor si pentru securitatea fiecarei femei si fiecarei familii. 

Ii rog pe toti cei ce vor face unul din aceste gesturi sa faca fotografie si sa le puna pe facebook. Va multumim.'', a scris Alexandru Cumpănașu.

 

Sursa foto-video: Facebook/ Alexandru Cumpănașu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii