Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazarmă din Palazu, reabilitată de Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa (documente)

ro

11 Aug, 2018 00:00 1880 Marime text
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192 (Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa) anunţă că vor fi executate lucrări la cazarma 3331 Palazu. Pavilionul C Palazu mare are regim de înălţime parter şi este amplasat pe terenul proprietate a Statului Român, aflat în administraţia Ministerului Apărării Naţionale.
 
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii curente la canalizarea din cazarma 3331 Palazu“, în valoare estimată de 77.870 de lei. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27.08.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise în aceeaşi zi. Ofertanţii vor demonstra că au executat lucrări similare în ultimii 5 ani in valoare cumulate de minimum 77.000 lei fără TVA, la nivelul a minimum un contract sau al mai multor contracte. Experienţa similară trebuie să privească: lucrări de construire şi/sau de modernizare şi/sau de reabilitare a canalizărilor/instalaţiilor de apă. Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor din parcea autorităţii contractante sunt: Schipor Constantin, Ion Valentin, Ivan Florina, Tîrşoagă Mihai.
 
Cel de-al doilea contract - „Lucrări de reparaţii curente la pavilionul C din cazarma 3331 Palazu“ - are o valoare estimată de 1.018.428 lei. Persoane cu functii de decizie in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii sunt: Tarabuta Octavian; Nan Laurentiu; Radulescu Simona; Ivanov Georgiana; Tirsoaga Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin. Ofertele vor fi depuse pe data de 27.08.2018, ora 15:00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi. Ofertanţii vor demonstra că au executat lucrări similare în ultimii 5 ani în valoare cumulată de minim 1.000.000 lei fără TVA, la nivelul a minim unui contract sau mai multor contracte. Experienţa similară trebuie să privească: lucrări de construire si/sau de modernizare şi/sau de reabilitare a clădirilor. Lucrările se vor executa în termen de 79 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta cele două anunţuri de participare la licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii