Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Caz şocant în judeţul Constanţa. Un gardian de la Penitenciarul Poarta Albă şi-a încătuşat bunicul şi l-a transportat în portbagajul maşinii. Suspectul, cercetat de poliţişti

ro

09 Feb, 2018 17:37 3498 Marime text
Un caz şocant a avut loc în judeţul Constanţa. Un tânăr este suspectat că şi-a încătuşat bunicul, l-a urcat în portbagajul maşinii şi a plecat apoi cu maşina la plimbare.

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 9 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un tânăr, de 28 de ani, pe DN2 A, între localitățile Crucea și Stupina, județul Constanța, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințări, lovire și alte violențe și lipsire de libertate.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, tânărul în cauză, și-ar fi incatusat bunicul, de 71 de ani, și l ar fi transportat în portbagajul autoturismului.

Suspectul a fost transportat la spital, pentru prelevarea de probe biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

UPDATE

Potrivit unor surse, citate de Agerpres, tânărul agresor este încadrat ca gardian la Penitenciarul Poarta Albă, el urmând a fi transferat la Constanţa, vineri seară, la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, urmând ca sâmbătă să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de arest preventiv.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii