Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câţi bani au intrat în vistieria organizaţiei în 2013 Forumul Democrat al Germanilor din Constanţa, susţinut financiar de pionierii energiei eoliene

ro

31 Mar, 2014 00:00 2626 Marime text
În Monitorul Oficial din 28 martie a fost publicat cuantumul total al sumelor provenite din finanţările private ale partidelor politice în anul 2013, conform Legii 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale. Este vorba despre Forumul Democrat al Germanilor din România, Regiunea Extracarpatică şi filialele sale, printre care figurează şi Forumul Democrat al Germanilor din Constanţa. Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, Forumul Democrat al Germanilor din Constanţa, condus de Walter Rastatter, a beneficiat, anul trecut, de 2.202 lei din cotizaţii şi de 2.100 de lei din sponsorizări. Mai exact, două firme au sponsorizat, în 2013, Forumul Democrat al Germanilor din Constanţa cu suma de 2.100 de lei. Este vorba despre SC Neg Project SRL şi despre SC Energy Competence Centre SRL.
În ceea ce priveşte Energy Competence Centre SRL, aceasta este o societate înfiinţată în 2010, cu sediul în municipiul Constanţa. Conform datelor disponibile la Registrul Comerţului, Energy Competence Centre SRL are ca asociat persoană juridică Energy Competence Centre GMBH, cu sediul în Berlin.

Asociat persoană fizică în această societate este Michael Klein, care are şi funcţia de administrator al firmei. Cât despre domeniul de activitate al societăţii, la Registrul Comerţului figurează „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“.
Neg Project SRL a fost înfiinţată în 2012 şi are sediul în Bucureşti. Asociat persoană juridică în această firmă este Clean Energy Development SRL, cu sediul social în Constanţa, iar asociat persoană fizică este Stefan Simon, cetăţean german. Administratorii societăţii, Thomas Spindler şi Markus Klein, sunt tot cetăţeni germani. În ceea ce priveşte domeniul de activitate, acesta este producţia de energie electrică.
SC Clean Energy Development SRL este, potrivit datelor disponibile pe site-ul său, „unul dintre pionierii în realizarea de parcuri eoliene în România“. „Fondată în 2008, societatea de azi are deja o serie de proiecte de energie eoliană, la etapa de planificare şi de construcţie“, se specifică pe site-ul companiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii