Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Nicolescu, desemnată director general al Brise Agricultura SA

ro

27 Sep, 2019 00:00 2810 Marime text
Decizia nr. 9 din data de 1.08.2019 a Consiliului de Administraţie al Brise Agricultura SA a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Cătălina Nicolescu, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie; Alexandru Grosu, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie; Angelo-Horaţiu Nicolae, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie, toţi în calitate de administratori ai Brise Agricultura SA, întruniţi în şedinţa din data de 01.08.2019, au votat mai multe decizii.
 
S-a luat act de demisia lui Marian Eftime din funcţia de director general şi s-a aprobat încetarea mandatului său. De asemenea, s-a luat act de încetarea mandatului lui Florea Sorin în calitate de director general interimar şi s-a aprobat desemnarea Cătălinei Nicolescu în funcţia de director general al Brise Agricultura SA, funcţie ce va fi exercitată pe de patru ani. Atribuţiile şi remuneraţia cuvenite directorului general vor fi stabilite în cadrul contractului de mandat, care va fi semnat de către Grosu Alexandru, în calitate de administrator şi membru al Consiliului de Administraţie, având puteri depline în negocierea oricăror clauze, inclusiv remuneraţia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii