Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Filişan, Constanţa Restart - „Pentru anul 2019 pregătim un maraton de muncă şi proiecte!“

ro

07 Jan, 2019 00:00 2428 Marime text

Sub sloganul „Fapte, nu vorbe“ vor continua şi în 2019 acţiunile de plantare de copaci în municipiul Constanţa. Iniţiativa, care aparţine avocatului Cătălin Filişan, are drept scop îmbunătăţirea calităţii aerului respirat de constănţeni, precum şi educarea populaţiei în spiritul protejării mediului înconjurător.


„Cel mai bine ne caracterizează rezultatul acţiunilor pe care le-am conceput şi realizat împreună cu grupul de voluntari Trees need people - Constanţa Restart. Dacă vezi în Constanţa copacii tineri protejaţi cu tutori, legaţi frumos cu tricolorul pentru a creşte drepţi pentru generaţiile viitoare, să ştii că pe acolo am trecut noi, cei care iubim oraşul Constanţa şi natura”, susţine avocatul Cătălin Filişan, reprezentantul Constanţa Restart.
 
Voluntarii Constanţa Restart au început anul 2019 cu grijă pentru cei 100 de copaci plantaţi în parcul Tăbăcărie în luna octombrie. Au fost refăcute legăturile copacilor pentru a se asigura o bună creştere a pomilor. „Am început anul 2019 cu grijă pentru cei 100 de copaci plantaţi în parcul Tăbăcărie. Am refăcut legăturile şi am făcut planuri. Avem grijă de munca noastră. Deja ne pregătim pentru acţiunea din 23 martie 2019. Vom planta 100 de copaci, din patru specii şi vom veni şi cu un sistem de irigat, special dedicat acestui proiect. În 2019, vom îngriji/uda/apăra împreună cu voluntarii Constanţa Restart, ceea ce am plantat în 2018 şi vom planta noi copaci în primăvară şi în toamnă. Ne vedem la muncă!”, a scris iniţiatorul campaniei „Trees need people. Constanţa Restart”, Cătălin Filişan, pe pagina de Facebook.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii