Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât vrea să dea Serviciul Public de Asistenţă Socială pentru paza pavilioanelor de vară destinate pensionarilor şi a cluburilor de iarnă (document)

ro

02 Oct, 2017 00:00 2482 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa organizează, în data de 10.10.2017, procedura simplificată proprie privind atribuirea contractului având ca obiect achiziţionarea de „Servicii de pază pentru locaţiile Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa“, în valoare estimată maximă de 1.636.737,60 de lei fără TVA. Durata contractului va fi de 12 luni. Garanţia de participare este în valoare de 16.367,38 de lei, valabilă 90 de zile de la termenul-limită de depunere a ofertelor.
 
Se va asigura paza de către agenţii de pază (câte unul pe tură/locaţie), pentru un număr de 132.960 de ore, la: nouă pavilioane de vară pentru pensionari, patru cluburi de iarnă pentru pensionari, sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială, nouă cluburi de iarnă pentru pensionari şi două cantine de ajutor social (Constanţa şi Palazu Mare).
 
Operatorii economici care depun ofertă trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condiţiile legii din ţara de rezidenţă, din care să reiasă că sunt legal constituiţi, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii, precum şi faptul că au capacitatea profesională de a realiza activităţile ce fac obiectul contractului. Media cifrei de afaceri din ultimii trei ani va fi de cel puţin 1.636.737,60 de lei, fără TVA.
 
Ofertanţii vor prezenta lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor, din care să reiasă că au prestat servicii similare în valoare cumulata de minimum 1.636.737,60 de lei, fără TVA. De asemenea, ofertantul trebuie să facă dovada faptului că are experienţa necesara pentru a presta un serviciu de natura, complexitatea şi valoarea celui ce urmează a se încheia. Prestatorul are obligaţia de a prezenta beneficiarului, până la încheierea contractului, poliţa de asigurare pentru despăgubiri cu o valoare de minimum 250.000 de euro.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, desfăşurarea şi atribuirea procedurii publice sunt: Emil Andrei Mereuţă, Andrada Bărbatu, Iuliana Zahariciuc, Ecaterina Velica, Aurelia Leu, Anca Claudia Mădularu, Silvia Mitu, Daniela Ou, Maria Roşu, Georgiana Zainea, Florin Adrian Cocoş, Aurora Traşcă.

Care sunt obligaţiile prestatorului 

Prestatorul are următoarele obligaţii: să întocmească planul de pază şi să obţină toate aprobările şi avizele necesare conform legislaţiei în vigoare; să asigure autorităţii contractante, pe durata şi în condiţiile contractului, personal de specialitate, agent de pază şi protecţie, avizat de organele de poliţie (cu atestat), dotat cu mijloace de apărare şi imobilizarea infractorilor, în conformitate cu normele legate în vigoare; să fie instruit conform legislaţiei în vigoare, care se va completa cu noile prevederi legale apărute ulterior, şi să poarte uniforma şi însemnele distinctive numai în timpul serviciului; să asigure pregătirea de specialitate a agenţilor aşa încât aceştia să îşi poată îndeplini misiunea; să acţioneze, ori de câte ori este cazul, cel puţin un echipaj de intervenţie, format din minimum doi agenţi de intervenţie cu mijloc auto; să depună eforturile pentru asigurarea unei ţinute morale şi a unui comportament civilizat din partea angajaţilor săi în raporturile acestora cu reprezentanţii sau cu personalul autorităţii contractante.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la licitaţie. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii