Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât va costa întreţinerea autostrăzii A2 - A4 pe timp de vară (document)

ro

23 Mar, 2015 00:00 3553 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) vrea să contracteze lucrări de întreţinere pe timp de vară a drumurilor din administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, în intervalul 2015 -2016, valoarea contractului fiind estimată la peste 22 de milioane de lei.
 
În acest sens, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA anunţă organizarea, în luna aprilie, a unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Întreţinere curentă pe timp de vară 2015 - 2016 - DRDP Constanţa - Autostrada A2 - A4“. Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 158014/ 20.03.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea estimată fără TVA a contractului este de 22.035.851,2 lei. Se va încheia un acord-cadru cu un singur agent economic, pe o durată de 24 de luni. Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 8.04.2015, ora 9.00, acestea urmând să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 13.00, la sediul DRDP Constanta din strada Traian. Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 220.358 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele responsabile cu organizarea, desfăşurarea şi atribuirea procedurii publice sunt: director regional - ing. Dima Marin, director economic - ec. Alexe Roxana, director adjunct Investiţii - ing. Hodorca Neculai, director Adjunct Întreţinere - ing. Tudor Gabriela, şef Departament Întreţinere - ing. Rădulescu Iulian, şef Departament Juridic - jr.Tişa Adrian, şef Serviciu Organizare si Derulare Achiziţii - ing. Chirică Teodora, Serviciu Întreţinere drumuri - ing. Luţă Argentina. Întreţinerea pe timp de vară constă în plombarea gropilor ce vor apărea pe partea carosabilă, înlăturarea denivelărilor şi a făgaşelor prin frezare şi aşternere, dacă este cazul, colmatarea crăpăturilor şi a fisurilor cu mortar sau mixtură asfaltică, înlăturarea pietrişului sau a criblurii rămase după deszăpezire, reparaţii ale dalelor de beton, refacerea rosturilor, curăţirea drumului de noroiul adus de vehicule ce intră de pe drumuri laterale. Societatea care va câştiga licitaţia se va ocupa şi de şanţurile şi rigolele autostrăzii, care vor trebui curăţate şi decolmatate. Totodată, semnalizarea rutieră verticală va fi întreţinută tot de cei care vor câştiga licitaţia. Însă la acest capitol nu va fi mult de lucru, deoarece în caietul de sarcini se specifică faptul că este nevoie doar de spălarea şi revopsirea indicatoarelor de pe partea carosabilă.
 
Anunţul de participare la licitaţie poate fi vizualizat la secţiunea „Documente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii