Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât va achita CFR Călători SA pentru spălarea lenjeriei din dormitoarele şi cuşetă în Revizia de Vagoane Mangalia (document)

ro

22 May, 2020 00:00 2170 Marime text
  • SNTFC CFR Călători SA caută o frimă care va presta servicii de spălătorie a lenjeriei de pat cu care sunt dotate vagoanele de dormit şi cuşeta în Revizia de Vagoane Mangalia
  • Contractul va avea o durată de trei luni

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători (SNTFC) - CFR Călători SA a anunţat că va organiza o procedură publică pentru contractul Servicii de spălătorie a lenjeriei de pat (cearceaf plic, cearceaf pat şi faţă de pernă) cu care sunt dotate vagoanele de dormit şi cuşeta în Revizia de Vagoane Mangalia. Valoarea estimată a contractului este de 349.564 lei.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22.06.2020, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 22.09.2020. Autoritatea contractantă solicită o garanţie de participare de 3,495 lei.
 
Potrivit anunţului de participare,  agentul econimic care îşi va adjudeca contractul va spăla: cearceaf plic - 62.200 bucăţi, cearceaf pat - 62.200 bucăţi, faţă de pernă - 62.200 bucăţi. Contractul va fi atribuit în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“. Durata contractului, concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziţii este de 3 luni.
 

Responsabii de atribuirea procedurii publice

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante, responsbalie de organizarea şi atribuirea contractului, sunt: Dan Marian Costescu – director general; Viorel Fabian – director vagoane; Livia Ciurtin - director financiar - contabil; Carmen Popescu - director achizitii; Liviu Porumboiu– şef Serviciu Exploatare Vagoane; Georgeta Manole - şef Serviciu Achiziţii Produse, Lucrări, Servicii; Ciprian Hăbăşescu - Serviciul Achiziţii Produse, Lucrări, Servicii; Nicoleta Robitu – inginer specialist Serviciu Exploatare Vagoane.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de patricipare la această licitaţie.
 
Citeşte şi:
 
CFR Călători plăteşte o grămadă de bani pentru serviciul de spălare a lenjeriei de pat (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii