Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât pune la bătaie Primăria pentru elaborarea cererii de finanțare aferente proiectului „Incubator de Afaceri Constanța“?

ro

14 Jun, 2018 00:00 1397 Marime text
Primăria Constanța anunță achiziția serviciului de elaborare a cererii de finanțare aferente proiectului „Incubator de Afaceri Constanța“. Valoarea achiziției este de 11.650 de lei fără TVA.
 
Serviciul constă în elaborarea cererii de finanțare aferente proiectului „Incubator de afaceri Constanța“, în vederea depunerii spre finanțare prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Prioritatea de investiții 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
 
Oferta se va transmite în original la adresa Primăriei Municipiului Constanța din bulevardul Tomis nr. 51, camera 25B, sau pe adresa de e-mail: programe@primaria-constanta.ro. În cazul în care oferta va fi transmisă pe e-mail, operatorul economic are obligația de a transmite oferta în original la sediul beneficiarului în maximum două zile de la data înaintării ofertei inițiale. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii