Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța nu a primit aviz de la DSP. Spectacole amânate

ro

12 Mar, 2020 00:00 4340 Marime text

Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că toate spectacolele aferente lunii martie, cel puțin, vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară.
 

 
De altfel, Ungureanu a spus că a încercat să primească avizul DSP pentru a putea susține spectacolele unde numărul de persoane nu depășește limita de 1.000. La data de 9 martie 2020, răspunsul primit de la Direcția de Sănătate Publică Constanța a fost negativ pentru desfășurarea evenimentului pentru care a depus documentele.
 

 
„Am 10 spectacole pe puțin pe luna aceasta pe care am fost nevoit să le amân. Eu am propus să nu depășesc limita de 1.000 de persoane și ofeream dezinfectant pentru persoanele care participau. Sunt pagube pe care nu știm cum le vom recupera pe viitor”, a punctat pentru cotidianul ZIUA de Constanța directorul Gheorghe Ungureanu.
 
De altfel, în cursul zilei de ieri, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a susținut o conferință de presă alături de secretarul de stat Nelu Tătaru, unde au anunțat măsuri noi pentru prevenția răspândirii infecției cu COVID-19. Așadar, adunările cu un număr de peste 100 de persoane sunt interzise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii