Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne a fost ieri la Constanța. A spus pe Facebook unde și de ce

ro

04 Sep, 2017 01:39 3787 Marime text
Ieri, ministrul Afacerilor Interne Carmen Daniela Dan, a fost la Constanța, după care a postat ce a făcut, aici, pe pagina sa de Facebook.
 
Iată textul integral:

 
Am fost astăzi la centrul SCOMAR al Poliției de Frontieră de la Constanța pentru a avea o imagine completă asupra situației privind pescadorul cu migranți descoperit la Marea Neagră.
 
Vasul a fost reperat la intrarea în apele noastre teritoriale în jurul orei 6.35, fiind escortat la țărm de două nave aparținând Gărzii de Coastă. Peste 80 de migranți au fost debarcați în siguranță și sunt acum în procedura de triere și analiză epidemiologică.
 
România dovedește încă o dată că își îndeplinește angajamentele internaționale. Tratăm migranții ca fiind oameni care au nevoie de ajutor, nu ca pe infractori.

Toţi vor fi însă verificaţi pentru a ne asigura că siguranţa noastră nu este pusă în pericol. Acești migranţi, familii cu copii mici în majoritatea cazurilor, pleacă din țările lor fugind, de cele mai multe ori de războiul care le-a distrus căminele.
 
Nu avem însă nicio înţelegere față de cei care profită de aceste situatii și vor să se îmbogățească călăuzindu-i contra cost către țările Uniunii Europene!
 
Operaţiunea de astăzi a fost una de succes, nefiind înregistrată nicio victimă, fapt pentru care felicit toate autorităţile implicate, pentru modul cum s-au coordonat şi pentru că au acţionat ca o echipă!

Sursa text și foto: Facebook/ carmendanMAI

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 04 Sep, 2017 08:30 Sa intelegem ca acei copii romani ,care cersesc in toata tara la semafoare sunt infractori si nu merita a fiajutati ? Rusine Dna Ministru .De ce nu OBLIGATI Politistii de frontiera sa apere frontierele asa cum prevede Legea .Cei care vor sa vina inspre tarile Europei si nu sunt infractori o fac venind pe la porti (puncte de frontiera,aeroporturi,etc),ceilalti sunt in mod clar infractori , deoarece platesc bani grei (de unde oare?) sa sara gardurile.