Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este starea celor răniți în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

ro

04 Oct, 2021 14:45 1966 Marime text
  • Precizări despre răniții internați la SCJU în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.
Amntim că, în urma incendiului produs vineri la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, câteva zeci de persoane au fost transferate la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” 

Crina Kibedi, purtător de cuvânt al SCJU, despre starea de sănătate a pacienților: 

„În această dimineață la Spitalul Clinic Județean de Urgență erau 36 de pacienți transferați în urma incidentului de la Spitalul de Boli Infecțioase. Având în vedere evoluția favorabilă, șase dintre aceștia au fost externați, urmând să primească tratamentul la domiciliu, în izolare. 

În acest moment, în evidențele SCJU Constanța, sunt 30 de pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase. Nouă se află la terapie intensivă unde, inițial, erau 14, dar pentru că evoluția a fost favorabilă au fost transferați în alte secții special amenajate pentru pacienții internați cu SARS-CoV-2 (...)  Alți 11 sunt în aceste secții, extensii COVID, 10 în secția exterioară de la Agigea.

Datele se pot modifica în funcție de evoluția pacienților”, a explicat Crina Kibedi. 


Ea a adăugat că pacienții cu forme severe de COVID-19 sunt internați la ATI, ceilalți prezentând forme medii sau ușoare. 




Citește și: UPDATE. LIVE Incendiu la secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Planul Roșu, activat. Șapte morți (galerie foto și video) 
Primele concluzii în cazul tragediei de la Spitalul de Infecțioase, la anul. Unitatea, afectatată de un incendiu și în ianuarie 2014 (video) 
Amintiri de la incendiul de la Terapie Intensivă Covid„Au luat lumea din saloane și le-au zis «Fugiți! Fugiți!»“ (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii