Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Blood Network a ajuns la Iași. Donezi sânge și primești un abonament gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA

ro

25 May, 2022 12:21 1676 Marime text
 Caravana mobilă de donare de sânge BLOOD NETWORK 
Caravana mobilă de donare de sânge BLOOD NETWORK ajunge în acest weekend la Iași.


Sâmbătă, 28 mai și duminica, 29 mai cei care vor să vină să salveze vieți și să se bucure de experiențe de neuitat la UNTOLD și Neversea sunt așteptați la donare la Iulius Mall.


În premieră anul acesta, cei care donează sânge la caravana mobilă BLOOD NETWORK*, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea, iar cei care donează în centrele de transfuzii primesc un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la festival. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.



BLOOD NETWORK este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România. În cele 7 ediții de până acum, BLOOD NETWORK a mobilizat peste
18.000 de oameni să doneze. Doar în 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.
 


Pe această cale, vă invităm la caravana mobilă de donare de sânge de la Iulius Mall, unde puteți să discutați cu reprezentanții centrului de transfuzii Iași, dar și cu donatorii., transmit reprezentanții evenimentului. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii