Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cap de TIR, căutat de autorităţile din Franța, descoperit la Frontiera Ostrov

ro

06 Nov, 2020 19:58 1628 Marime text
  • Cap de TIR căutat de autorităţile din Franța, descoperit la P.T.F. Ostrov.
         
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au depistat un cetăţean român care conducea un cap tractor, căutat de autorităţile din Franța.
 
În data de 05.11.2020, la Punctul de Trecere a Frontierei comun Ostrov - Silistra, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 42 de ani, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor marca MAN şi semiremorcă marca Krone.
           

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru capul tractor figurează o alertă în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, introdusă de autorităţile din Franța.   

         
Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul ar fi fost căutat de către autorități.
         
Mijlocul de transport, în valoare de 55.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii