Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreața Ruby și-a deschis o nouă firmă. Ce legătură are societatea cu mișcarea #killerandasweetthang

ro

17 Oct, 2018 00:00 2020 Marime text
Cunoscuta artistă de muzică ușoară Ruby, care este domiciliată în Medgidia, și-a deschis o firmă. Conform Monitorului Oficial al României și extrasului de rezoluție nr. 119.200 din data de 24 septembrie 2018, Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București a dispus autorizarea, înmatricularea și înregistrarea societății Killer and a Sweet Thang SRL.
 
Sediul social al firmei va fi în București, cu un capital social de 200 de lei, cu 20 de părți sociale a câte 10 lei fiecare. Fondator și administrator este Ana-Claudia Grigore, celebra artistă de pe scena muzicală autohtonă cunoscută cu numele de scenă Ruby. Domeniul principal al societății - „activități de creație și interpretare artistică”.
 
De menționat este faptul că expresia „killer and a sweet thang” este o mișcare la nivel internațional care scoate în evidență femeia și educația sexuala. Eileen Kelly este cea care a pornit această mișcare, iar foarte multe tinere au aderat prin diverse imagini folosind hashtagul #killerandasweetthang.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii