Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când va începe va începe stropirea împotriva dăunătorilor la Constanța

ro

25 Mar, 2022 13:40 1040 Marime text
 tratamentele fitosanitare, sursa: Primăria Municipiului Constanța
  • Atenție! Încep tratamentele fitosanitare!
 
 
Pentru a proteja și a favoriza dezvoltarea armonioasă a arborilor și arbuștilor, Primăria Municipiului Constanța va începe luni stropirea împotriva dăunătorilor.
 

Aceste tratamente, indispensabile pentru combaterea bolilor și dăunătorilor, se vor efectua în tot orașul: parcuri, zone verzi, aliniamente stradale, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.
 

Substanța folosită, MOSPILAN, are o eficacitate mare, deține un spectru larg de combatere a dăunătorilor și are o toxicitate redusă pentru arbori și arbuști, pentru om și animale. Tratamentul cu Mospilan rezistă la ploaie, cu condiția ca produsul să se usuce înainte de a începe să plouă. Astfel de acțiuni vor avea loc și în zilele următoare, până când vor fi aplicate tratamente fitosanitare în tot orașul.

 
Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție  necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii