Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când are loc Festivalul Berii 2019? Iată ce licitaţie organizează Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“!

ro

11 Apr, 2019 00:00 2990 Marime text
Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada” organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract pentru achiziţia de servicii de scenotehnică - scenă/sonorizare/lumini pentru Festivalul Berii. Conform documentaţiei, evenimentul va avea loc în perioada 3-5 mai 2019.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 15 aprilie 2019. Conform caietului de sarcini, „prin acest eveniment ne dorim ca prin angajarea unui public divers într-un eveniment cultural updatat prezentului să evidenţiem încă o dată calitatea de promotor al evenimentelor artistice şi al formării artiştilor la nivelul judeţului Constanţa a instituţiei noastră şi să subliniem necesitatea asigurării continuităţii organizării de evenimente culturale la nivelul oraşului Constanţa”, potrivit centrului cultural.
 
Este cea de-a treia ediţie a festivalului, care s-a organizat de fiecare dată în prima săptămână din luna mai. În documentaţie este prezentat faptul că scena trebuie să aibă o suprafaţă de 12 pe 10 metri, dotată cu căi de acces stânga şi dreapta. Trebuie să mai aibă un podium de 10 pe 8 metri şi un sistem balast pentru ancorarea scenă. Serviciul de sonorizare trebuie format dintr-o instalaţie de sonorizare completă de 16.000 W, care să cuprindă un mixer audio digital, monitoare scenă, set microfoane captare instrumente, set backline complet, microfoane wireless, cabluri multicolore, surse audio.
 
Serviciile de lumini trebuie să conţină mai multe aparate, printre care şi o maşină de ceaţă sau un dimmer. Configuraţia scenei de rezervă la interior trebuie să fie cuprinsă în ofertă, fiind vorba de un podium de 6 pe 4 metri, poartă truss pentru lumini şi instalaţie de sonorizare de 3.000W. În ofertă trebuie inclus şi personalul tehnic - inginer sunet, tehnician scenă, inginer lumini.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii