Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul Național de Navomodelism Clasa „C” la Muzeul Marinei Române (galerie foto)

ro

21 Jun, 2017 16:05 4007 Marime text
În perioada 20 – 24 iunie 2017 Muzeul Marinei Române, alături de Federația Română de Modelism, Direcția Județeană pentru Sport și Turism Constanța și Clubul Sportiv „Farul” Constanța, organizează Campionatul Național de Navomodelism Clasa „C” 

Campionatul Național de Navomodele  Clasa „C” de anul acesta se bucură de prezența a peste 60 de sportivi, atât seniori cât și juniori din toate regiunile țării, reprezentând cluburi și asociații sportive prestigioase precum C.S.M. Timișoara, C.S.U. Galați, C.S.M. Suceava, Palatul Copiilor Timișoara, Palatul Copiilor Medgidia, C.S. Farul și Sportul Studențesc București.

Vizitatorii pot admira peste 200 de modele expuse, care ilustrează o adevărată istorie a navigației mondiale. Sunt prezentate modele ale unor nave celebre din cele mai vechi timpuri până în prezent, precum „Santa Maria”, „Bismarck”, „Yamato”, nelipsind desigur nave românești ca bricul „Mircea”. Festivitatea de închidere și premiere a campionatului va avea loc sâmbătă, 24 iunie, la ora 14.

Prin organizarea acestei competiții se continuă tradiția muzeului de sprijinire a activităților de navomodelism din țara noastră, fapt ilustrat și de organizarea în luna august a unui alt eveniment similar, expoziția-concurs Cupa „Tomis”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii