Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calea ferată dintre Bucureşti şi Constanţa, afectată de alunecări de teren. CFR plănuieşte lucrări de refacere (document)

ro

12 Mar, 2019 00:00 2376 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent achiziţiei de expertizare terasament km 57+600-57+850, linia 800 Bucureşti Nord - Constanţa.
 
Termenul-limită pentru depunerea de oferte este 26 martie 2019, iar valoarea estimată este de 30.000 de lei. Obiectul achiziţiei este de expertizare terasament km 57+600-57+850, linia 800 Bucureşti Nord-Constanţa, în vederea determinării stării tehnice a terasamentului şi stabilirii soluţiilor tehnice de intervenţie pentru asigurarea aptitudinii de exploatare în condiţiile de siguranţă.
 
Zona de terasament afectată se află între staţiile Preasna şi Lehliu şi este paralelă şi în imediata apropiere a viaductului rutier amplasat pe Autostrada A2 (km. 58 rutier). Terasamentul înalt prezintă un fenomen accentuat de alunecare a stratului de pământ vegetal de la nivelul contrabanchetei spre piciorul rambleului. S-au constatat în ultima perioadă în zona respectivă tasări ale terasamentului concretizate prin deficienţe la nivel ale suprastructurii căii ferate. Zona este ţinută permanent sub observaţie, executându-se periodic verificări, măsurători şi lucrări de buraj mecanizat pentru desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare la care am făcut referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii