Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 al CN APM SA, respins

ro

11 Feb, 2016 00:00 3043 Marime text


Pe data de 26 ianuarie, Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) a fost convocat în Adunare Generală Ordinară.
 
Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele puncte: aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016, mandatarea reprezentanţilor în AGA a acţionarului Ministerul Transporturilor să semneze procesul-verbal şi hotărârile adoptate în cadrul şedinţei şi mandatarea directorului general în vederea îndeplinirii tuturor actelor şi formalităţilor necesare înregistrării şi publicării hotărârilor adoptate la Oficiul Registrului Comerţului, precum şi informarea cu privire la notificarea privind demisia înregistrată cu nr. 44003/01.12.2015 şi demisia înregistrată cu nr. 46153/18.12.2015, care făceau referire la Tudor Baltă şi Lucian Băluţ.
 
În Adunarea Generală Ordinară, acţionarii au respins Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2016. De asemenea, ei au luat act de informarea privind cele două demisii sus-menţionate. Nu în ultimul rând, Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat mandatarea reprezentanţilor în AGA a acţionarului Ministerul Transporturilor să semneze procesul-verbal şi hotărârile adoptate în cadrul şedinţei, dar şi mandatarea directorului general în vederea îndeplinirii tuturor actelor şi formalităţilor necesare înregistrării şi publicării hotărârilor adoptate la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa.
 

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii