Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brother şi Crucial Systems au lansat o nouă gamă de imprimante şi multifuncţionale

ro

25 Oct, 2013 00:00 2928 Marime text
Brother Central & Eastern Europe - reprezentanţa din România a lansat, alături de partenerul autorizat Crucial Systems, noua gamă de imprimante şi multifuncţionale laser monocrom A4, dedicate utilizatorilor casnici, dar şi companiilor mici. Evenimentul a avut loc ieri, la Constanţa, şi face parte din roadshow-ul „Technology For All”, ce cuprinde şapte oraşe din România şi se derulează în perioada 24 septembrie - 12 noiembrie.

Cele trei modele noi, imprimanta HL-1110E, multifuncţionalul DCP-1510E şi multifuncţionalul cu fax MFC-1810E, sunt proiectate pentru a îndeplini actualele cerinţe de fiabilitate, calitate şi costuri reduse. Brother vizează, prin lansarea acestei game entry level, o creştere de peste 25% a cotei pe piaţa multifuncţionalelor laser mono A4 în 2013. Totodată, compania îşi propune, în afara lansării gamei mai sus menţionate, să continue strategia de consolidare pe segmentul de business prin promovarea soluţiilor cu valoare adăugată.

Potrivit spuselor Monicăi Otlăcan, national sales manager, „Brother vine în fiecare an în Constanţa pentru a prezenta ultimele soluţii, în speranţa că va fi cât mai util partenerilor, dar şi clienţilor din zonă”.
Prezent la eveniment, Cătălin Anghel, sales manager la Crucial Systems, a declarat că societatea pe care o reprezintă îşi propune să satisfacă mereu nevoile clienţilor săi, dar şi că noutatea Crucial este aceea că acum oferă şi închirierea echipamentelor şi plata pe servicii.
Brother, companie fondată în 1908 în Japonia, este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare şi a intrat pe piaţa din Europa în 1958. Compania are reprezentanţe de vânzări în 19 state europene.
În ceea ce priveşte Crucial Systems, firma activează de mai bine de 15 ani pe piaţa tehnologiilor informatice, oferind servicii complete, personalizate în domeniul IT şi al consultanţei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii