Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brăiloiu nu a fost membru de partid Dan Nicolae Rahău, preşedinte interimar la PC

ro

24 Jan, 2012 00:00 2478 Marime text

pcsedinta-NicolaeRahau.jpgŞedinţa de Biroul Executiv de ieri după-amiază a conservatorilor constănţeni nu a produs prea multe surprize.

Aşa cum era de aşteptat, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, Dan Nicolae Rahău, a preluat şi conducerea interimară a filialei, urmare a demiterii lui Ion Mincă din funcţia de preşedinte. Rahău se va ocupa de problemele organizatorice şi de strategia partidului pentru acest an electoral, dat fiind faptul că este puţin probabil să fie organizate alegeri interne pentru preşedinte în următoarele luni.

Conservatorii au primit misiunea să-şi continue acţiunile şi să conlucreze alături de liberali, cu care sunt într-o alianţă politică. „Cu liberalii colaborăm bine şi pe plan local şi central, probleme de comunicare există cu PSD", a susţinut şi Dan Rahău. „De la Centru ni s-a cerut unitate şi să nu ne lăsăm influenţaţi, să ne vedem de treabă, să construim", le-a mai transmis Rahău colegilor. În privinţa fostului prefect al judeţului, pe care Ion Mincă îl prezenta drept vicepreşedinte al PC, Rahău a afirmat că Liviu Brăiloiu nu a părăsit PC pentru că „nu a fost niciodată membru de partid".

Reamintim că Ion Mincă a fost exclus din Partidul Conservator săptămâna trecută, după ce în luna decembrie 2011 soţia sa, Liliana, a trecut de la PC la UNPR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ben 24 Jan, 2012 07:40 Dan Rahau o sa faca si la conservatori mult praf,mai mult decat a facut la partidul lui Vadim.