Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Rapciuc, consilier local PNL la Medgidia, s-a lansat în afaceri

ro

29 Jan, 2022 00:00 1766 Marime text
  • Garabo Select SRL a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța iar domeniul principal de activitate este comerţul cu amănuntul al altor bunuri, în magazine specializate
  • Cele 20 de părţi sociale sunt deținute de fondatorul societății, Bogdan-Gheorghe Rapciuc, cu domiciliul în municipiul Medgidia
  • Rapciuc este consilier local din partea PNL la Medgidia
  • Acesta a candidat la alegerile locale din 2020
 
 
 
Potrivit un rezoluții publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a numărul 311 din 20.01 2022 a fost înființată o nouă societate comerciale.
 
Garabo Select SRL a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța în baza cererii nr. 149195 din data de 13.12.2021 şi a actelor doveditoare depuse, Doiniţa-Magdalena Popa - persoana desemnată, conform art. 11 alin. (1) din O.U.G. nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerţului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 84/2010.

Garabo Select SRL are sediul social în municipiul Constanţa, Bulevardul Tomis nr. 285, bloc T11, parter, judeţul Constanţa iar domeniul principal de activitate este comerţul cu amănuntul al altor bunuri, în magazine specializate.
 
Firma are un capital social de 200 lei, integral vărsat.
 
Cele 20 de părţi sociale sunt deținute de fondatorul societății, Bogdan-Gheorghe Rapciuc, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Medgidia.
 
Acesta deține și calitatea de administrator.
 
Rapciuc este consilier local din partea PNL la Medgidia.
 
Acesta a candidat la alegerile locale din 2020.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

O școală de șoferi nouă se înființează la Constanța. Administratorul societății

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii