Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blue Beach SRL, firmă în care apare „grecul lui Mazăre“, cooptată în societatea în care au fost asociați soția primarului Făgădău și fratele viceprimarului Babu

ro

01 Jul, 2020 00:00 2868 Marime text
  • Roxor Black SRL este acum condusă de Blue Beach SRL, Nikolaos Skantzikas și Theodoros Skandalidis.
  • Printre asociații Blue Beach SRL se află și Ioannis Skantzikas cel care, potrivit declarației de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutat de fostul edil-șef al municipiului Constanța cu 600.000 de euro.
  • Deciziile mai sus precizate au fost publicate în Monitorul Oficial al României.

Schimbări importante în societatea comercială Roxor Black SRL, firmă în care au fost asociați soția primarului Decebal Făgădău, Monica Daniela Gaitanidis, și Alexandru Babu, fratele viceprimarului Babu! Pe scurt, cetățeanul grec Theodoros Skandalidis, asociat unic al societății comerciale Roxor Black SRL, a decis cesionarea unor părți sociale din capitalul firmei Roxor către Blue Beach SRL, cu sediul în Constanța, reprezentată prin administrator Nikolaos Skantzikas. Conform datelor puse la dispoziție de Registrul Comerțului, acesta fiind consultat la data de 30 iunie, printre asociații Blue Beach SRL se află și Ioannis Skantzikas cel care, potrivit declarației de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutat de fostul edil-șef al municipiului Constanța cu 600.000 de euro. 
 

Detaliat
 

Prin decizia nr. 1 din data de 29 mai 2020 a asociatului unic al societății Roxor Black SRL, cetățeanul grec Theodoros Skandalidis, cu domiciliul în Grecia și rezidența permanentă în România - Constanța, în calitate de asociat unic al societății comerciale Roxor Black SRL, a decis cesionarea unui număr de 40 de părți sociale din capitalul firmei Roxor către cesionarul Blue Beach SRL, cu sediul în Constanța, reprezentată prin administrator Nikolaos Skantzikas (cetățean grec)
 
De asemenea, s-a mai decis cesionarea unui număr de cinci părți sociale reprezentând 10% din capitalul societății Roxor Black SRL către cesionarul Nikolaos Skantzikas.
 
În urma cesiunii, structura capitalului social al SC Roxor Black SRL este următoarea:
 
Blue Beach SRL – reprezentată prin administrator Theodoros Skandalidis, deține 40 de părți sociale reprezentând 80% din capitalul societății.
 
Nikolaos Skantzikas – cinci părți sociale reprezentând zece procente din capitalul societății.
Theodoros Skandalidis - cinci părți sociale reprezentând zece procente din capitalul societății.
 
Administrarea societății Roxor Black SRL va fi fi efectuată de Theodoros Skandalidis.
 
Deciziile mai sus precizate au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 

Istoria Roxor Black SRL

 
Roxor Black SRL a deținut terasa Amalfi din Portul Tomis din Constanța.
 
Așa cum precizam și în edițiile anterioare, în Roxor Black SRL au fost asociați soția primarului Decebal Făgădău, Monica Daniela Gaitanidis, și fratele viceprimarului Babu.
 
În urmă cu doi ani, Adunarea Generală a Asociaților societății Roxor Black SRL a adoptat hotărârea nr.3/22.10.2018, publicată în Monitorul Oficial, Partea IV, numărul 4826, din 19 decembrie 2018.
 
Atunci au fost luate următoarele decizii:
 
Art. 1 – s-a cesionat de către Gaitanidis Făgădău Monica Daniela 20 de părți sociale a câte 10 lei, reprezentând 40% din capitalul social al firmei, la valoarea nominală, conform art. 202 alin. 1 din L. 31/1990, rep., către Skandalidis Theodoros, asociat al firmei.
 
Art. 2 - Se cesionează de către Babu Alexandru 20 de părți sociale a câte 10 lei, reprezentând 40% din capitalul social al firmei, la valoarea nominală, conform art. 202 alin. 1 din L. 31/1990 rep., către același Skandalidis Theodoros.
 
Astfel, capitalul social a fost fixat la suma de 500 de lei, compus din 50 de părți sociale, a cate 10 lei partea socială, și era structurat astfel: asociatul Skandalidis Theodoros deținea 50 părți sociale a câte 10 lei fiecare, având valoarea totală de 500 lei, reprezentând 100% capitalul social.
 
Art. 3 – S-a numit în funcția de administrator cetățeanul grec Skandalidis Theodoros, cu rezidență permanentă în municipiul Constanța. Administratorul este ales pe perioada nelimitată și cu puteri depline.
 
Art. 4 – S-a schimba sediul societății și se revocă din funcția de administrator Gaitanidis Făgădău Monica Daniela.
 
De menționat că, în primăvara anului 2018, Monica Daniela Gaitanidis-Făgădău și Alexandru Babu, în calitate de asociați ai societății Roxor Black SRL, s-au întrunit pe data de 23 aprilie în adunare generală și au decis schimbarea sediului societății din Construcția Sezonieră T17, zona Platforme Portuare din incinta Portului Turistic Tomis, pe șoseaua Mangaliei nr. 80A. O altă decizie se referă la deschiderea unui punct de lucru în Construcția Sezonieră T17, zona Platforme Portuare din incinta Portului Turistic Tomis.
 

Fondatori

 
Potrivit Oficiului Registrului Comerțului, firma Roxor Black SRL a fost înființată în 2015, avea sediul social în municipiul Constanța, strada Turda, obiectul de activitate „restaurante“ și un capital social subscris de 400 de lei, integral vărsat.
 
Inițial, Roxor Black SRL era deținută de Blanc Leader SRL, cu 97,5% din capitalul social, și Mărioara Secărea, cu 2,5% din capitalul social. Administratorul SRL-ului era Ion Ciota, născut în 1984, în Constanța.
 
Ulterior, Adunarea Acționarilor Roxor Black SRL decidea în 2017 următoarele: aprobarea cesiunii a 20 de părți sociale, reprezentând 50% din capitalul social, deținute de către acționarul persoană juridică Blanc Leader SRL, către Monica Daniela Gaitanidis Făgădău și a 19 părți sociale, reprezentând 47,5% din capitalul social, deținute de către aceeași societate, către Alexandru Babu. În cadrul aceleiași întruniri a asociaților, și acționarul Marioara Secărea și-a cesionat partea socială deținută către Alexandru Babu.
 
O altă decizie a acționarilor a fost atunci încetarea mandatului de administrator al lui Ion Ciota, locul acestuia fiind luat cu drepturi depline de Monica Daniela Gaitanidis Făgădău.
 

Blue Beach SRL

 
Înființată în anul 2003, Blue Beach SRL are sediul social în municipiul Constanța, pe aleea Lirei și obiect de activitate „hoteluri și alte facilități de cazare similare“.
 
Conform datelor puse la dispoziție de Registrul Comerțului, acesta fiind consultat la data de 30 iunie, Blue Beach SRL este controlată de Aterina Global S.R.L., cu 50% din capitalul social, Skantzikas Teodora Maria, cu 18% din capitalul social, Gioxas Antonios, cu 30% din capitalul social, și Skantzikas Ioannis, cu 2% din capitalul social. Skantzikas Nikolaos este administratorul firmei.
 
Așa cum arătam și mai sus, Ioannis Skantzikas este una și aceeași persoană care, potrivit declarației de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-șef al municipiului Constanța cu 600.000 de euro. 
 
Citește și:
 
 
CLM decide dacă “grecul lui Mazăre” va continua investiția imobiliară de pe plajă. Trebuie să plătească peste jumătate de milion de euro pentru extindere! (documente)

Compania de Servicii şi Consultanţă s-a retras din societatea Blue Beach. Iată cui i-a cesionat părţile sociale!

CLM a decis Blue Beach administrată de “grecul lui Mazăre” nu-și va extinde investiția imobiliară de pe plajă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii