Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul a crescut la șase morți O altă victimă din incendiul de la Institutul Matei Balş a murit

ro

30 Jan, 2021 13:35 1948 Marime text
 
  • Un alt pacient afectat de incendiul izbucnit la Institutul Matei Balş, din Bucureşti, a murit, astfel că bilanţul tragediei de vineri dimineaţa a ajuns la şase decese.
Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, că un alt pacient afectat de incendiul izbucnit la Institutul Matei Balş, din Bucureşti, a murit, astfel că bilanţul tragediei de vineri dimineaţa a ajuns la şase decese, scrie observatornews.ro

Şase pacienţi au murit în urma incendiului de la Institutul Matei Balş.

Doi dintre pacienții răniți în incendiul de la Institutul „Matei Balș”, din Capitală, au fost transferați la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „dr.Carol Davila” (SUUMC) din București, iar alți doi la Formațiunea medicală de nivel ROL 2 de la Institutul „Ana Aslan”, din Otopeni.

Pacienții transferați la SUUMC se află internaţi, în prezent, în Secția Terapie Intensivă a spitalului, fiind în diferite etape de reevaluare medicală multidisciplinară, date fiind suspiciunile de diagnostice asociate bolii de bază (COVID 19) ca urmare a efectelor incendiului care a avut loc în această dimineaţă.

Pacienții internați la Formațiunea ROL 2 sunt în stare stabilă, fără arsuri, echilibraţi hemodinamic şi respirator.

Familiile celor patru pacienți au fost anunţate despre starea acestora de sănătate şi sunt în contact cu echipele medicale., informează MApN.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Citește și: Incendiu la Spitalul Matei Balș. Peste o sută de pacienți evacuați. Cod Roșu. Mai mulți morți
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii