Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza Logistică Navală Constanţa repară o navă. Ce sumă alocă în acest sens (document)

ro

22 Sep, 2018 00:00 2513 Marime text

Baza Logistică Navală Constanţa organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract ce are ca obiect reparaţie capitală şi revizie majoră cu modernizări la un corp de navă, instalaţii de punte şi auxiliare la nava tip monitor.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 23 octombrie, iar valoarea estimată se ridică la impresionanta sumă de 39.294.657 de lei. Ministerul Apărării Naţionale, prin UM 02022, a depus anunţul de participare cu denumirea „Reparaţie capitală/revizie majoră cu modernizări la corp navă, instalaţii de punte şi auxiliare la navă tip monitor“. Locul de bazare a navelor este Portul Militar Brăila. Se acceptă oferta pentru toate reperele/operaţiunile în cantităţile specificate în caietul de sarcini.
 
Persoanele cu funcţie de decizie în cadrul UM 02022 sunt: conducătorul autorităţii contractante: Victor Gîdiuţă - comandant; membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire: Valentin Munteanu - locţiitor comandant; Marius Secrieru - şef centru de sprijin logistic pentru resurse materiale; Florin Marius Alexandru – contabil-şef; Mădălina Preda - consilier juridic şef.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare lansat de Baza Logistică Navală Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii