Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:22 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie de joc pe şantierele pentru mutarea cablurilor în subteran (galerie foto)

ro

18 Mar, 2016 00:00 1890 Marime text
Subiectul mutării cablurilor în subteran a devenit unul de mare importanță pentru constănţeni, în condițiile în care furnizorii de telefonie, Internet şi TV execută lucrări de mântuială în municipiu.
 
Iată că şi pe bulevardul Tomis, pe porţiunea de la intersecţia cu bulevardul Ferdinand până la statuia Lupoaicei, cei care execută lucrări de acest gen au „uitat“ metri întregi de cablu pe trotuar. Bucăţi de cablu care atârnă de crengile copacilor, gropi neastupate din care ies cabluri, spaţiu verde pe care au fost aruncaţi metri întregi de cablu. Ca să te deplasezi pe această porţiune de trotuar fără a te accidenta, trebuie să fii foarte atent şi dibace. Altfel, rişti să te împiedici. Constănţenii se plâng de mizerie, de trotuarele sparte și de lucrările nefinalizate!

Contactat telefonic, Ionuţ Pripişi, şeful Corpului de Control al Primăriei Constanţa, a declarat că respectivele cabluri au fost lăsate provizoriu pe trotuar: „Noi ne întâlnim sistematic cu operatorii de date care execută lucrările de mutare a cablurilor în subteran. Acele cabluri sunt lăsate provizoriu acolo. Vor fi ridicate.“
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii