Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul suspectat că ar fi sustras un seif cu bani și bijuterii de 90.000 de lei dintr-o rulotă din Timiș a fost arestat preventiv. Suspectul a fost prins în Gara Constanța

ro

10 Aug, 2017 17:49 2433 Marime text
Magistrații de la Judecătoria Deta au admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pe o perioada de 30 de zile a bărbatului suspectat că a furat un seif cu bani şi bijuterii din aur din rulota unei maşini parcate în localitatea timişeană Denta, fiind depistat de poliţiştii din Constanţa.
 

''Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta a solicitat instanţei emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Gheorghe Zisu-Cristinel, în vârsta de 47 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat'', potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş citat de Agerpres.ro

 
Reamintim că, polițiștii Poliției Deta cu sprijinul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța şi Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța au identificat un bărbat de 48 de ani, bănuit că ar fi sustras aproximativ 90.000 lei și bijuterii dintr-o rulotă.

Bărbatul, din oraşul Topoloveni, judeţul Argeş, ar fi pătruns într-o rulotă şi ar fi sustras din interiorul unui seif, mai multe bijuterii din aur şi suma de aproximativ 90.000 lei.

Bărbatul în cauză era angajat al unui parc de distracții amplasat în localitatea Deta, județul Timiș, iar într-un moment de neatenție al patronilor respectivei locații ar fi sustras sumele de bani și bijuteriile.

După comiterea faptei, bărbatul ar fi plecat spre Constanța, folosind mai multe autoturisme de ocazie, ulterior călătorind cu trenul pe relația Brașov – Constanța.

Acesta avea banii ascunși în borseta și bagajul personal. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cel în cauză urmând a fi prezentat magistraților cu propuneri legale.

Bărbatul va fi dus în arest preventiv la IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii