Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, suspectat că a încercat să urce cu forţa o adolescentă în maşină. Polițiștii l-au reținut

ro

27 Sep, 2019 15:19 1497 Marime text
Un bărbat din localitatea argeşeană Domneşti, suspectat că a încercat să urce cu forţa o adolescentă în maşină, a fost reţinut de poliţişti, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, incidentul a avut loc în municipiul Curtea de Argeş.

"În ziua de 26 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au reţinut un bărbat de 34 de ani, din Domneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentative de lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe. Din cercetări s-a stabilit că, în dimineaţa aceleiaşi zile, cel în cauză ar fi încercat să o determine pe o tânără de 18 ani, cu care a avut în trecut o relaţie de prietenie, să se urce în autovehiculul cu care se deplasa, ulterior lovind-o", se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii