Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat găsit mort în locuința sa. Ce s-a întâmplat. Sunt audiați trei suspecți

ro

02 Jan, 2020 19:28 2903 Marime text

Un bărbat de 64 de ani, având leziuni în zona capului, a fost găsit mort, miercuri noaptea, în locuinţa sa din sectorul 4, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, informează digi24.ro. 

Surse judiciare susţin că bărbatul ar fi fost lovit în urma unui conflict avut cu chiriaşii săi. Poliţia Capitalei a anunţat joi că a reținut trei suspecți în cazul acestei crime.

Un al treilea bărbat căutat de Serviciul Omoruri a fost depistat, urmând a fi audiat de procurorul criminalist, a anunțat, joi seara, Poliția Capitalei. Anterior, alți doi bărbați au fost identificați și duși la audieri în cazul crimei care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în Capitală.

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23:50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informa, joi, Poliţia Capitalei. 

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că mai multe persoane locuiau în casa bărbatului de 64 de ani, în calitate de chiriași. Miercuri seara a apărut un conflict din cauza banilor pe care unul dintre aceștia trebuia să îi achite bărbatului. Discuțiile au degenerat și proprietarul casei a fost ucis.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii