Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Constanţa, condamnat pentru tentativă de omor, prins la Arad

ro

06 May, 2017 11:58 1793 Marime text
În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 216 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
În perioada 28 aprilie – 4 mai a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 147 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 91 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.
 
De asemenea, au fost depistate 69 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 55 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 aveau mandate de arestare preventivă, 5 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, una era urmărită prin Biroul Național Interpol, iar pe numele a 2 persoane au fost emise sentințe de internare.
 
Exemple:
 
La data de 1 mai, polițiștii din Arad au depistat, pe raza localității Nădlac, un bărbat, din municipiul Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, fiind încarcerat în Penitenciarul Arad.
 
Un bărbat, de 26 de ani, din municipiul București, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea  infracțiunii de tentativă de omor, a fost depistat de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la data de 31 aprilie. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Capitalei.
 
Polițiștii din Ilfov au depistat, la data de 29 aprilie, un bărbat, de 49 de ani, din Craiova, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii