Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat căzut în Dunăre, salvat de polițiștii de frontieră. Pescuia cu plase interzise de lege

ro

27 Apr, 2020 09:42 1806 Marime text
Polițiștii de frontieră au intervenit pentru salvarea unui bărbat care a căzut în apă, în Dunăre, în timp ce pescuia.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au intervenit în sprijinul unui cetățean român care căzuse în fluviul Dunărea, în timp ce se afla la pescuit, precizează Garda de Coastă.
 

În data de 26.04.2020, în jurul orei 22.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au fost informați de către ISU Dobrogea despre faptul că, pe fluviul Dunărea în zona km flv. 249, se află o persoană căzută în apă, care solicită ajutor.

         
Imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana, au scos-o din apă și au adus-o în siguranță la mal.
         
Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 75 de ani, desfășura activități de pescuit cu ajutorul a două plase de tip monofilament, în lungime de 52 de metri, interzise la deținere, mai precizează sursa citată.
         
În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii