Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbat băut și fără permis, prins la volan. Polițiștii locali l-au încătușat

ro

13 Apr, 2020 14:23 1436 Marime text

Un bărbat băut a fost prins la volan de polițiștii constănțeni. În urma cercetărilor, agenții au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției Locale Constanța au oprit pentru verificări, în vederea respectării O.M. 3/2020, un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, la volanul căruia se afla un bărbat, de 53 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică și a refuzat să se legitimeze, manifestând un comportament recalcitrant, polițiștii locali au luat măsura imobilizării și încătușării, bărbatul fiind condus la sediul Secției 1 Poliție.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 1 s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de recoltare a mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii