Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Băi panaramelor care sunteți deputați și senatori” Revolta lui Celentano din Las Fierbinți. De ce s-a supărat pe politicieni

ro

25 Feb, 2018 07:31 9668 Marime text
Celentano, din Las Fierbinți, actorul Adrian Văncică, personajul Celentano din serialul ”Las Fierbinți”, a scris pe blogul său, un mesaj legat de ceea ce se întâmplă pe scena politică în această perioadă.

El este supărat de ceea ce se întâmplă în anul centenar și de deciziile politice luate de parlamentari.

Iată, ce scrie, Vănciă, pe blogul lui:

”Am intrat in anul centenar.
Si? Am intrat cu un parlament care functioneaza ilegal.In 2009 a avut loc un referendum perfect valabil care a avut un rezultat simplu: 300 de parlamentari si parlament unicameral. Buna, rea, aceasta a fost vointa poporului. Asa trebuia sa se faca. Ca la Brexit, bun, rau, dracu sa-l ia si pe ala…sa se faca daca asa a vrut poporul.
Desteptii astia de politicieni o tot scalda ca poporul sa nu iasa in strada, sa se manifeste la vot, ca asa e democratia….pai s-a votat intr-un fel si voi tot nu executati bai panaramelor care sunteti deputati si senatori! De ce? Ca va „place” privilegiile „care le aveti,nu?”
S-a votat intr-un fel si e altfel,se iese in strada si degeaba,tot fac ce vor.
Eu nu pot sa consider acest parlament ilegal? Ca votul de la referendum are putere juridica mare.
Sa mai vorbim de UDMR care nu e partid politic si e in Parlament?
100 de ani de Romania,nu-mi dau seama daca e prea mult sau prea putin!?”

Sursa foto: Adrian Văncică - Actor.Official.Page​


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dinu 25 Feb, 2018 15:03 Daca si ala a fost Referendum in acelasi timp cu alegeri prezidentiale contrar Comisiei de la Venetia atunci ne meritam soarta. Legea electorala din 2011 care reducea numarul de parlamentari a fost stopata de Basescu si s-a ajuns in 2012 , dupa Legea veche la 588 parlamentari. Mai citeste si amintiri ca sunt folositoare !