Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baby Brick are astăzi marea deschidere, în Constanţa! Întregul univers al copiilor, găzduit de un magazin special

ro

27 Nov, 2020 00:00 3002 Marime text
  • Marea deschidere a magazinului Baby Brick din Constanţa are loc astăzi, de la ora 8.00.
  • Baby Brick Constanța este situat în strada Ion Roată nr. 3, în incinta magazinului Brick.
  • Orice cumpărătură de la Baby Brick Constanţa din ziua deschiderii vă aduce un cadou, în limita stocului disponibil.
  • Pentru orice cumpărătură de la Baby Brick Constanţa, vă puteți înscrie la Tombola deschidere Baby Brick Constanţa, cu marea extragere în data de 22 decembrie 2020.
Astăzi, 27 noiembrie 2020, de la ora 8.00, are loc marea deschidere a magazinului Baby Brick din Constanţa, din strada Ion Roată nr. 3, în incinta magazinului Brick.
 
Sub sloganul „Tot ce vrei pentru cel mic“, Baby Brick pune la dispoziţia părinţilor o gamă largă de produse dedicate copiilor cu vârste de la 0 la 8 ani.
 
Fie că vorbim despre jucării, îmbrăcăminte, produse pentru îngrijirea şi hrănirea celor mici, ori produse pentru mămici, Baby Brick este locul în care universul copiilor este transpus în realitate, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor micuților, dar şi părinților.
 
Orice cumpărătură de la Baby Brick Constanţa din ziua deschiderii vă aduce un cadou, în limita stocului disponibil.
 
Foarte important, până pe data de 31 decembrie 2020, pentru cumpărături de minim 50 de lei de la Baby Brick, dar şi de la Raioanele Instalaţii Sanitare, Tubulatură, Electrice, Electrocasnice, Uz Casnic, Maşini şi Echipamente, Feronerie, Lacuri şi Vopsele, Placaje Ceramice, Amenajări şi Decoraţiuni veți primi un vouher cadou!
 
Voucher-ul cadou poate fi folosit pentru noi achiziţii în magazinele Brick, în perioada 4 ianuarie 2021 - 28 februarie 2021.
 
Mai mult decât atât, pentru orice cumpărătură de la Baby Brick Constanţa, vă puteți înscrie la Tombola deschidere Baby Brick Constanţa, cu marea extragere în data de 22 decembrie 2020, unde pot fi câştigate 1 x Maşinuţă electrică Jumbo, 1 x Pătuț din lemn cu saltea inclusă, 10 x Cădiţă copii BH - 312 şi 5 x Lenjerie de pat Family.
 
Este vorba despre o campanie supusă unor termeni şi condiții, regulamentul acesteia putând fi accesat la adresa: https://brick-romania.ro/main/campanii-promotionale
 
Dat fiind contextul epidemiologic actual, reprezentanţii  Baby Brick Constanţa au făcut o serie de precizări importante:
 
„În această perioadă, suntem responsabili şi păstrăm regulile impuse de autorităţi, pentru ane proteja atât pe noi, cât şi pe cei dragi. Vă informăm că am luat toate măsurile de precauţie şi igienă în magazinul nostru pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19! Vă rugăm să folosiţi dozatoarele cu dezinfectant aflate la intrarea în magazin şi să păstraţi o distanţă de siguranţă faţă de alte persoane din magazin!“
 
 
Aşa cum am precizat anterior, deschiderea Baby Brick Constanţa are loc astăzi, 27 noiembrie 2020, de la ora 8.00, magazinul fiind situat pe strada Ion Roată, la numărul 3, în incinta magazinului Brick.
 
Citește și:

„Confortul clienților, mai presus de orice“:
Solid House are o ofertă imbatabilă în luna noiembrie, concepută special pentru clienții săi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii